Sunday, April 19, 2009

Tagte raho!

Reefknot has tagged me. The tag rules are: Using only song titles from one artist, cleverly answer the questions below.

Hmm... Loosely defining the term "artist", I pick our friendly neighbourhood Bappi Da (as a singer), and loosely defining the term "cleverly", here are my answers!

(I did not want to pick a common singer because then the tag becomes too easy. Initially I wanted to pick our friendly neighbourhood Himesbhai, but when making the list I figured he has only sung one song so far. Several times over. But the same song.)

Anyway, here's my list:

1. Are you a male or female?
Ans: Haan mere jaisi haseena (LOL!)
Movie: Armaan

2. Describe yourself.
Ans: Aa mujhe dekh
Movie: Classic - Dance of Love

3. How do you feel about yourself?
Ans: Tumhara (i.e. bewdas') pyaar chahiye mujhe jeene ke liye
Movie: Manoranjan

4. Describe your ex-boyfriend/girlfriend.
Ans: Jimmy Jimmy Jimmy, aa ja aa ja aa ja (Shergill, that is! Yeahaha!)
Movie: Disco Dancer

5. Describe your current boy/girl situation.
Ans: Bambai se aaya mera dost & Ye hai cricket (two songs but thankfully only one guy!)
Movies: Aap Ki Khatir & Awwal Number

6. Describe your current location.
Ans: Traffic jam (okay if you have not heard this song, you're seriously missing out!)
Movie: Rock Dancer

7. Describe where you want to be.
Ans: Bombay to Goa
Movie: Bombay to Goa

8. Your favorite color is...
Ans: Khokha (Muahahaha!)
Movie: C Kkompany

9. You know...
Ans: Kisi ko muhabbat ki hai tension
Movie: Tyaagi

10. What’s the weather like?
Ans: Mausam hai gaane ka, gaane ka bajaane ka, sunne ka sunaane ka, hasne ka hasaane ka
Movie: Suraksha

11. If your life was a television show what would it be called?
Ans: You are my chicken fry (I swear this IS an actual song!)
Movie: Rock Dancer

12. What is life to you?
Ans: Jee le le Jee le le ayo ayo jee le le
Movie: Tarzan (OMG does anyone remember this movie? ROFL!)

13. What is the best advice you have to give?
Ans: Aana jaana laga rahega, dukh jaayega, sukh aayega
Movie: Geraftaar

14. If you could change your name what would you change it to?
Ans: Gunmaster G-9
Movie: Suraksha

By the way, here's the offical website of the disco king. Do scroll down and check out the impeccable cartoon at the bottom of the page.

I would like to tag my friend and fellow Bollywood psycho Pizzadude (because if I don't, he will kill me) and any other bewdas who would like to use this to get over 'writer's blog'.

Tagte raho!



10 comments:

V said...

First! medal ke sath Ipod bhi de dena ji.

Abhishek Khanna said...

aaila.. maine aadhe gaane sune bhi nahi kabhi

Abhishek Khanna said...

mere bhi medial ke sath ipod

Sanchit said...

waha... standing ovation..
for listing so many bappi da songs most of us have no idea about... :)

Prats said...

Bappi Lahiri eeeeeeeksssssss!!!!

Koi aur nahi mila???

Urv said...

Muahahahahahahaha

GOLD!

:D

A G said...

Bhai,
Deeply touched you did this tag,with Apun Da Bappi Da

Bravo Bravo,Clapping Hands (with tears in my eyes)

Except you disappointed me Bhai,no song from Thanedar?Why Why oh Why!
Sob Sob! (Tinkle crying)

-Reefknot!

Thousif Raza M.B said...

hi bhai ;)

liked it, 'clevery' done ;)

and i love ur new name i will call u that only from now on


i am still in the process of reading your old blogs and i am loving each and every one of them,


gr8 work ur doing gunmaster ;)


take care and keep writing.............

Rosh said...

Seriously Funny Sash Bhai! :)
Mithun da and Bappi da were the best combo that happened to indian cinema! Cheers to them
http://roshabraham.blogsome.com/2008/11/14/the-mithun-fan/

Rosh

udtahaathi said...

Awesome :)
Bappi Lahiri zindabad. Nice to see the mention of jee lele. Good to discover you, bhai (?)
You may like to read this on the song :)

Cheers!
~uh~